Gomba, szarvasgomba - hasznos linkek

Itt olyan hasznos linkek találhatók, amelyek segítségével további, erdei gombákkal és gyümölcsökkel kapcsolatos ismeretekre tehet szert a kedves látogató.

Gombás oldal
Gombákkal kapcsolatos link gyujtemény, itt sok általános és konkrét információ található a gombák világáról (egyebek között gombás ételek receptjei is).

EMSZE
Ez az Elso Magyar Szarvasgombász Egyesület oldala.

Szarvasgombás oldal
Sok-sok információ a szarvasgombáról.

Recept gyujtemény
Az itt található receptek között a gomba címszó alatt további gombás receptek találhatók.

Átfogó szarvasgombász fórum
Itt böngészhet különbözo szarvasgombás témákkal kapcsolatos vélemények között, és föl is iratkozhat a szarvasgombász fórumra.

Muvészeti és Gasztronómiai Hetek rendezvényei
Az Ófalutól pár méterre a várárokban viszont szarvasgomba van. Nem mondhatni, hogy terem, hiszen a Vecsésrol érkezett Szakács József és két magyar vizslája, Aliz és Dorka tart bemutatót szarvasgomba vadászatból...

Bioélelmiszer gyujto oldal
Ezen a lapon megtalálható minden ami bio.

Szarvashibák és szarvasgombák
"Szarvashibák és szarvasgombák" címmel a 2005. május 14.-i Népszabadságban egy szarvasgombákkal kapcsolatos cikk jelent meg. Ajánljuk figyelmükbe.

Laskagomba.hu
Széles köru tájékoztatás laskagombáról és annak háztáji termesztésérol, sok gombás ételrecept, jó minoségu fotók erdei gombákról.

A szarvasgomba legendája
A 14. Budapesti Bor és Pezsgofesztivál ideje alatt számos alkalmunk lesz találkozni a gasztronómia gyémántjával, a szarvasgombával, így mi is utánajártunk, mi is a titka a természet eme nemes ajándékának. - Deluxe Magazin

Íz-Feszt 2005
2005 szeptember 30. - október 2. között kerül megrendezésre az Élelmiszerek és Kertészeti Termékek Kiállítása és Vására a Budapesti Corvinus Egyetem (volt Kertészeti Egyetem) Bp. XI. Villányi út 29-43. alatt.

Szarvasgomba-vadászok a borfesztiválon
... a neves esemény olyan gasztronómiai kuriózumokat is felvonultatott, mint a szarvasgomba, amibõl hazánkban is szép számmal terem, s kilójának ára elérheti akár az egymillió forintot is...a "Hetek" címu országos közéleti hetilap nyomán.

Ízek fesztiválja-2005
Október 1-én, szombaton szarvasgomba napot tartanak. A helyszínen lesz szarvasgomba piac és bemutató. Eloadásokon a látogatók hasznos tanácsokat hallhatnak termesztésérol és megismerhetnek különleges szarvasgomba recepteket.

Laskagomba termesztés!
Laskagomba termesztéssel kapcsolatos szakmai tapasztalatok, termesztési tanácsadás

gomba.toppon
"Ha valaki fent van a Toppon mindenki akar belole egy szeletet"