Bemutatkozás

Ezúton üdvözlöm Önt, Szakács József vagyok, a Vagoemt Kft ügyvezetője. Cégünk az erdőn - mezőn termő gombákat, szarvasgombát, erdei gyümölcsöket és ehető növényeket forgalmazó, Magyarország egyik vezető szakirányú cége, mely közel tíz éve járul hozzá a hazai közönség eme ízlésvilágának formálásához.

Termékeink kiváló minőségét, a termékeinkkel dolgozó szállodák és vendéglők séfjeivel való állandó konzultálás során értük el.

A hazai gombák gombavizsgáló, gombaszárítmány szakellenőri tanúsítvánnyal vannak ellátva, ezen termékeinket frissen, fagyasztva és szárítva forgalmazzuk.
Import termékeink mélyhűtött erdei gombák, melyek konyhakészek, így azonnal felhasználhatók idő és tisztítási veszteséget kiküszöbölve, valamint az erdei gombás készételek és konzervek, az EU DIN EN ISO 9001 szabvány szerint kerülnek gyártásra. A „sárga rókagomba” import termékünk, egy speciális konyhatechnológiai eljárásnak köszönhetően, elvesztette a fagyasztás miatt, a felhasználás során, oly sok gondot okozó keserű ízét.

A konyha fekete gyémántját, a szarvasgombát, a cégünk saját, speciálisan kiképzett kutyáival gyűjti. A szarvasgombát termésidejében frissen, ezen kívül fagyasztva, illetve konzervként forgalmazzuk. Igény esetén, az igen értékes olaszországi és isztriai fehér szarvasgombát is beszerezzük.

Cégünk vállal, szervez, és lebonyolít saját szarvasgombás területen bemutató jelleggel szarvasgomba vadászatot, a szarvasgomba kóstolóhoz biztosítva a szarvasgombát.

Vendéglátó egységekre egyedi árképzést alkalmazunk, figyelembe véve éves szerződéseket, rendelt gombafajt, lekötött mennyiségeket. Éves raktárkészletet képezünk saját telephelyen. Az áru kiszállítását az aznap 10.00 óráig leadott rendelés alapján vállaljuk. A 10.00 óra után leadott rendelést, másnap teljesítjük Budapest és közvetlen vonzáskörzetében.

Budapest területén kívül területi képviselői hálózatot működtetünk, akiken keresztül partnereink beszerezhetik cégünk termékeit.

 

... természetünk eme csodálatos világát megláttam, szerelmese lettem. Az nem is lett volna baj, ha ezen a szinten megrekedek. De tovább léptem, megnőttem s a mennyei örömöket a földön kerestem. Terített asztalnál kalandoztam: vadat s halat, erdei gombát kínáltak nekem - nem bántam - csak megszerettem. Mitévő legyek hát? Ezt megismertetem ...

Köszönettel
Szakács József 

Termékeink iránti érdeklődését köszönettel vesszük. Megrendeléseikre, további információikra készséggel állunk rendelkezésre.